Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

ŁÓDŹ "HELENÓWEK" -POKOJE GOŚCINNE tel.42 658 22 39

Adres obiektu OKULICKIEGO 10 B, 91-366 Łódź
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Jarek F.
Dodano: 2017-09-02
Pobyt od: 2017-08-14 do 2017-09-15 IP: xx.191.157.227
 
 
    

Bardzo mili i pomocni właściciele. Przyjemna lokalizacja oraz zadbane pokoje oraz aneks kuchenny.Ładny ogród. Dobra lokalizacja , polecam.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-09-22 17:15:16
Dziękuję za wyrażenie opinii, zapraszam ponownie.
 
 

Wiktor H.
Dodano: 2017-03-31
Pobyt od: 2017-03-10 do 2017-03-17 IP: xxx.28.147.246
 
 
    

Rewelacja, tanio za pokój schludny z wygodnym łóżkiem,duży darmowy parking.Oferta warta polecenia ;)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-04-01 15:40:04
Dziękuję za wyrażenie opinii, zapraszam ponownie.
 
 

Edyta
Dodano: 2017-02-01
Pobyt od: 2017-01-20 do 2017-01-22 IP: xx.15.67.73
 
 
    

Jestem tu nie pierwszy raz, ba już byłam wiele razy.Ciepło, gorąca woda,czysto i tanio. Miły właściciel służy pomocą w każdej sprawie.Gorąco polecam ;)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-04-01 15:39:32
Dziękuję za wyrażenie opinii, zapraszam ponownie.
 
 

Klaudia
Dodano: 2015-11-13
Pobyt od: 2015-11-06 do 2015-11-08 IP: xxx.112.43.12
 
 
    

Bardzo fajne miejsce.Dobra cena za pokój,miłą obsługę i dogodną lokalizacje w cichej dzielnicy Łodzi.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-08-03 11:43:44
Dziękuję za wyrażenie opinii, zapraszam ponownie.
 
 

Jan Dąbrowski
Dodano: 2014-02-07
Pobyt od: 2014-02-01 do 2014-02-03
 
 
    

Czyściutkie i pachnące pokoje, zero odoru tytoniowego,sympatyczna atmosfera i duży plus za bezpieczny parking.Polecam !


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2014-02-16 16:00:59
Dziękuję za wyrażenie opinii, zapraszam ponownie.
 
 

Renata K.
Dodano: 2013-02-09
Pobyt od: 2013-02-01 do 2013-02-04
 
 
    

Komfortowo,niedrogo i bardzo ciepło pomimo mrozów za oknem.Pokoje czyste i nie śmierdzące tytoniem.Polecam, na pewno będąc w Łodzi skorzystam ponownie.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-05-03 16:52:56
Dziękuję za wyrażenie opinii, zapraszam ponownie.
 
Marcin
Dodano: 2011-12-23
Pobyt od: 2011-12-07 do 2011-12-10
 

Spokojne i wygodne miejsce, można wypocząć na 100%,a przy tym niedaleko do centrum Łodzi,cena przystępna warunki jak w hotelu 3 gwiazdkowym.Polecam;)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-05-03 16:52:30
Dziękuję za wyrażenie opinii, zapraszam ponownie.

Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Łódź w przewodniku

Fot. Paweł Augustyniak

Łódź da się lubić! 5 najlepszych miejsc w Łodzi

Łódź prężnie się rozwija i coraz bardziej otwiera na turystów. Odczarujmy zatem obraz Łodzi ponurej i nudnej w wycieczce do jej najciekawszych miejsc.

Planetarium EC1 w Łodzi

Znamy 7 Nowych Cudów Polski!

Znane są wyniki 6. edycji wakacyjnego plebiscytu „7 Nowych Cudów Polski”. Tegorocznym zwycięzcą zostało łódzkie Planetarium EC1.

Tysiące kolorowych wstążek nad łódzkim Starym Rynkiem

Tysiące kolorowych wstążek nad łódzkim Starym Rynkiem

Tysiące kolorowych wstążek powiewa nad głowami przechodniów na Starym Rynku w Łodzi. Abstrakcyjna instalacja robi furorę nie tylko wśród mieszkańców.

Śladem łódzkich murali

Śladem łódzkich murali

Jak w oryginalny sposób ożywić miejską przestrzeń? Wiedzą o tym dobrze mieszkańcy Łodzi. Na co dzień obcują ze sztuką w postaci murali.

Nowa Łódź Fabryczna na ukończeniu

Nowa Łódź Fabryczna na ukończeniu

Budowa dworca Łódź Fabryczna wkroczyła w decydującą fazę. Trzeci pod względem wielkości taki obiekt w Europie zostanie niebawem oddany do użytku.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie